#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Plataforma de micromecenatge de capital (crowdfunding)

Lánzame Capital, SL
Finançament | Business angels i capital de risc
#ServeisPerEmprendre

Lánzame Capital dóna suport als emprenedors en la recerca de finançament per als seus projectes mentre ajuda els inversors a trobar companyies a través del pledge fund, és a dir, oferint les start-ups als inversors sota el sistema de coinversió, de manera que Lánzame també inverteix en les empreses.
En primer lloc, seleccionen els projectes amb majors possibilitats d’èxit i rendibilitat i els proposen als inversors que, a continuació, decideixen si volen invertir-hi o no. Lánzame acompanya i assessora tant a l’emprenedor com a l’inversor durant tot el procés, aportant valor a la start-up i resolent els dubtes que poguessin sorgir. Un cop inverteixen en el projecte, Lánzame es converteix en un col·laborador més de la companyia i, en extensió, de l’inversor dins d'aquesta.

- Import mitjà de la inversió: de 25.000 € a 150.000 €
- Fase: llavor
- Sector: alimentació, química, energia i recursos, indústries basades en l’experiència i indústries de mobilitat sostenible
- Instrument: capital
- Empreses finançades: ARBORIBUS, UDANCE!, KANTOX, GREEN MOMIT, SLID

Adreçat a: Emprenedors implicats que hagin posat en marxa start-ups amb un alt potencial d'èxit i creixement que desenvolupin projectes disruptius, escalables i que ja estiguin facturant. Preferència pels fintech, biotech i totes aquelles que relacionen sectors tradicionals amb les noves tecnologies.

Aquest servei et pot anar bé si...
Estàs a la fase:
Ideació
El teu negoci és:
Empreses de base tecnològica
Start-ups
Estàs al sector:
Alimentació i begudes , Audiovisual , Automoció, aeronàutic i ferroviari , Distribució i comerç , Educació i formació , Equips elèctrics i electrònics , Farmacèutica i biotecnologia , Fusta i moble , Indústries extractives , Logística i transports , Maquinària i metal·lúrgia , Medi ambient i energia , Paper, edició i arts gràfiques , Químic , R+D , Restauració, turisme i oci , Salut , Sector públic , Serveis a empreses , Tèxtil, confecció i moda , TIC
Servei arreu de Catalunya, accedeix-hi
Carrer Llull, 321
08019 Barcelona