#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Incubadora per a ecoemprenedors

Incubaeco, SL
Espais d'allotjament | Incubadora d'empreses
#ServeisPerEmprendre

El Programa d'Incubació té un objectiu clar, acompanyar ecoemprenedors amb projectes o empreses de recent creació al llarg de tot el procés emprenedor fins a l'engegada i consolidació de l'empresa, maximitzant l'impacte ambiental i social a través de models de negoci rendibles. El programa és integral i cobreix totes les àrees següents: valor ambiental i social amb estudi de mercat, nínxols verds, consulta d'actors, xarxa de col·laboradors i experiències d'èxit i fracàs; Model de negoci: disseny, prototipatge i llançament; Marketplace: posicionament, marketplace (clients i proveïdors eco), campanya de comunicació i difusió (premsa, esdeveniments i xarxes socials); Finançament: crowdfunding, banca ètica i ecoinversors; i Acompanyament: primers passos i consolidació.

Adreçat a: Ecoemprenedors (emprenedors amb projectes o empreses creadores de valor ambiental i social mitjançant models de negoci rendibles) amb una entitat constituïda fa menys de 8 mesos i amb un historial de facturació inferior a 4 mesos.

Aquest servei et pot anar bé si...
Estàs a la fase:
Ideació , Creació
El teu negoci és:
Empreses socials i cooperatives
Estàs al sector:
Alimentació i begudes , Medi ambient i energia , Restauració, turisme i oci
Servei arreu de Catalunya, accedeix-hi
Passatge Hort dels Velluters, 5 (Apocapoc BCN)
08003 Barcelona

Entitats col·laboradores

  • SCP/RAC - UNEP/MAP (Sustainable Consumption and Production/Regional Activity Center - United Nations Environment Programme)

  • Inèdit Innovació

  • eco-union

  • Apocapoc BCN, SL

Membre de la xarxa

Altres serveis de l’entitat

Acceleració i incubació

Barcelona

Servei arreu de Catalunya