#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Fundació CTM Centre Tecnològic

Universitats i centres tecnològics
#ServeisPerEmprendre

La Fundació CTM Centre Tecnològic és una fundació sense finalitat de lucre que té com a objectiu contribuir eficaçment a la millora de la competitivitat i al progrés tecnològic de l’empresa mitjançant la prestació de serveis especialitzats i l’execució de projectes d’R+D/IT.
L’equip de la Fundació CTM Centre Tecnològic treballa per a empreses, entitats i institucions en l’àmbit de la Tecnologia de Materials, Simulació i Disseny Innovador, Processos de Conformació, Tecnologia Ambiental, Energia i Bioenginyeria.
La Fundació CTM Centre Tecnològic forma part de la xarxa de centres tecnològics de la Generalitat de Catalunya (XCT) amb el número de registre CT03/04 i està registrada com a OTRI (Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació), amb el número 158 pel Ministeri d’Educació i Ciència. Juntament amb altres centres d’àmbit català, ha participat en la creació de l’ACTec (Associació Catalana de Centres Tecnològics), de la qual va exercir la primera presidència.
La Fundació CTM Centre Tecnològic és membre de TECNIO, una marca creada per ACCIÓ que aglutina els principals agents experts en investigació aplicada i transferència tecnològica de Catalunya.
Al 2014 s’ha iniciat el procés d’integració dels 6 centres tecnològics avançats de Catalunya (Ascamm, Cetemmsa, Barcelona Digital, Leitat, Barcelona Media i CTM). Dita integració portarà per nom Eurecat - Centre Tecnològic de Catalunya i serà un motor d’innovació per al teixit productiu català, proveint tecnologia diferencial i coneixement avançat per a la competitivitat de les empreses. Amb la integració dels sis centres tecnològics avançats, Eurecat esdevé la referència en recerca industrial i peça central del sistema català d’innovació.


Servei arreu de Catalunya, accedeix-hi
Plaça de la Ciència, 2
08243 Manresa