#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

Inmobles Òptims XXI SL

Entitats privades de dinamització empresarial
#ServeisPerEmprendre

El Coworking Gràcia és un espai de treball compartit situat a l’emblemàtic barri de Gràcia, un dels més populars i coneguts de Barcelona. Des de l’any 2012 oferim despatxos en lloguer a Barcelona, taules per autònoms o freelances i llocs comuns per a reunions i formació tant pels nostres coworkers com per a lloguer per hores.

Tots els usuaris del Coworking Gràcia tenen accés als serveis propis d’una oficina de treball com Internet d’alta velocitat, impressora, telèfon i domicili fiscal així com accés il·limitat a la Sala de Reunions o Formació i, per descomptat, un office amb màquina de cafè i nevera i terrassa.

Des del nostre naixement, al Coworking Gràcia hem entès el nostre espai de treball compartit com molt més que un centre de negocis a Barcelona. Al Coworking Gràcia som una comunitat de treballadors freelance i petites empreses dinàmica, emprenedora i propera, en la que ens agrada gaudir d’un bon ambient de treball i una energia oberta al networking i l’estil col·laboratiu.
Busques un Coworking a Gràcia o a Barcelona? Ets freelance a la caça d’una taula de lloguer i un bon ambient de treball? No ho dubtis més, és el teu lloc.


Servei arreu de Catalunya, accedeix-hi
Carrer Secretari Coloma 57
08024 Barcelona