#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

BCN Business Angels, SL

Inversors privats i col·lectius
#ServeisPerEmprendre

BCN Business Angels és una xarxa d'inversió formada per un grup privat i independent d'inversors i Family Office, creada el 2003 i especialitzada en la inversió en empreses de creació recent per potenciar el seu creixement. El nostre objectiu és posar en contacte inversors potencials amb projectes o emprenedors que busquen finançament (i gestió del seu creixement).
BCN Business Angels recepciona els projectes de start-ups, els filtra segons criteri de la xarxa, i, posteriorment, es presenten a inversors via Fòrums d'Inversió o reunions sectorials personalitzades. A BCN Business Angels donem suport en la valoració, negociació, pacte de socis i seguiment de la inversió. Fem formació tant per a emprenedors com per a inversors. Assessorem els emprenedors a entendre el model de negoci, la viabilitat del seu projecte, a presentar el projecte davant dels inversors, les presentacions en power point, resums executius i business plans. Per presentar a inversors, busquem start-ups escalables, amb models de negoci testats i amb un equip multidisciplinari.
Des de l'any 2014 hem obert la línia Family Angels, empreses de 5 anys d'antiguitat amb una facturació de 5 a 50 M€ creant un quadre d'honor per assessorar i invertir en aquestes. Cobrim rondes d'inversió fins a 500.000 €. Des de l'any 2003 hem invertit en 20 empreses 14 M€, hem realitzat 81 Fòrums i analitzat 1.400 projectes.


Servei arreu de Catalunya, accedeix-hi
Avinguda Diagonal, 442 bis, principal
08037 Barcelona
Serveis de l’entitat

Business angels i capital de risc

Servei arreu de Catalunya