#ServeisPerEmprendre

Serveis per a emprenedors

prestats per entitats públiques i privades de Catalunya

ALPHA ESPAI SERVICES

Entitats privades de dinamització empresarial
#ServeisPerEmprendre

ALPHA ESPAI Coworking, espai de Coworking orientat a serveis empresarials integrals:
- Serveis administratius amb el valor del CONTROL DE GESTIÓ orientat al negoci. La teva contabilitat, fiscalitat i administració laboral al servei de la teva activitat d'una manera personalitzada.
- Mentoring & Coworking per a emprenedors, una manera d'accelerar la teva idea cap al inici de l'activitat i les oportunitats, dins d'un entorn de col.laboració, networking i coneixement compartit.
- Mentoring per a empreses amb recorregut que volen avançar o millorar la seva estratègia empresarial, tot amb un equip de mentors experts orientats a la necessitat plantejada.
- Gestió de projectes empresarials. La possibilitat de fer aquell projecte que et pot fer guanyar competitivitat amb els perfils necessaris i amb el coneixement orientat al teu objectiu.

Mentoring&Coworking

Apliquem el mentoratge des de una versió dinámica, transversal i en un entorn on a l'emprenedor se l'aporta experiència i recursos.
Amb les sessions de mentoring, els projectes emprenedors, evolucionen i treballen el dia a dia en l'entorn de l'espai on les idees i els recursos compartits ajuden i donen aprenentatge i experiència adicional.


Servei arreu de Catalunya, accedeix-hi
Pere IV, 214 (entresol, entrada per passatge Bosch i Labrús, 1)
08005 Barcelona