• Imprimeix

Barcelona Startup City Seminar

Barcelona StartupCity Seminar 2018

Un seminari per celebrar el potencial de l'ecosistema de Barcelona

Barcelona agrada a les startups. Ho confirmen les dades: el 2017 ha estat considerada com el cinquè startup hub més important d'Europa per tercer any consecutiu, segons el rànquing d'EU-Startups. Altres informes com el Global Cities Investment Monitor 2017 l'han inclòs en el top 10 d'àrees urbanes en captació d'inversió estrangera i el Global Power City Index la situa entre les 25 primeres ciutats pel que fa a competitivitat global.

Des de Catalunya Emprèn organitzem la segona edició d'aquest seminari gratuït que permetrà visualitzar l'ecosistema d'startups a través dels seus protagonistes, més de 50 persones seleccionades amb molta cura d'entre les millors acceleradores, universitats, espais de coworking, centres de recerca, esdeveniments, corporates, makers, fab labs , etc.. de la ciutat.

Aquest seminari està obert al públic en general i a més, comptarà amb l'assistència i participació de persones involucrades en programes de promoció de l'emprenedoria i amb professors d'educació superior i professionalitzadora.

 

 

Protagonistes

Amb la col·laboració de

Movistar Centre    Disseny Hub Barcelona