• Imprimeix

Barcelona Startup City Seminar

Barcelona StartupCity Seminar 2018

Un seminari per celebrar el potencial de l'ecosistema de Barcelona

Barcelona agrada a les startups. Ho confirmen les dades: el 2017 ha estat considerada com el cinquè startup hub més important d'Europa per tercer any consecutiu, segons el rànquing d'EU-Startups. Altres informes com el Global Cities Investment Monitor 2017 l'han inclòs en el top 10 d'àrees urbanes en captació d'inversió estrangera i el Global Power City Index la situa entre les 25 primeres ciutats pel que fa a competitivitat global.

Des de Catalunya Emprèn organitzem la segona edició d'aquest seminari gratuït que permetrà visualitzar l'ecosistema d'startups a través dels seus protagonistes, més de 50 persones seleccionades amb molta cura d'entre les millors acceleradores, universitats, espais de coworking, centres de recerca, esdeveniments, corporates, makers, fab labs , etc.. de la ciutat.

Aquest seminari està obert al públic en general i a més, comptarà amb l'assistència i participació de persones involucrades en programes de promoció de l'emprenedoria i amb professors d'educació superior i professionalitzadora.

 

Format pràctic i innovador

Durant els 4 dies que es celebra, del 2 al 5 de juliol, es combinaran ponències i taules rodones amb moments per fer xarxa, tot en ubicacions representatives de l'activitat empresarial de la ciutat i que ens traslladaran al ambient que viuen les startups que emprenen a la ciutat.

El Barcelona Startup City Seminar és també una bona ocasió per conèixer les noves tendències en emprenedoria. Hi comptarem amb startups innovadores però també amb representants del moviments que estan revolucionant l'escena d'startups a les grans ciutats del món: coders, makers, fab labs, nòmades digitals i talent, molt de talent.