• Imprimeix

Amsterdam Tech&Talent Ecosystem Seminar

Amsterdam 24,25 i 26 de maig de 2018

Aquest seminari és una oportunitat per conèixer un ecosistema emprenedor de referencia en l'atracció de talent i creació d'empreses innovadores, a més d'assistir a l'esdeveniment de noves tecnologies de referència a Europa: The Next Web Conference.

El seminari inclou el viatge, allotjament i l'agenda: un programa de 8 a 18 de ponències i visites i l'assistència a la fira.

L'Amsterdam Tech&Talent Seminar és un seminari amb places limitades adreçat a personal de les entitats de la Xarxa Emprèn, a professors d'FP de la Xarxa FP Innova i de la xarxa d'Emprenedoria i a professors universitaris.

Per participar-hi pots preinscriure't a través del següent formulari:

El termini per preinscriure't finalitza el 10 d'abril

Destaquem

Accés a la convocatòria

Document en anglès

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Dades personals
Dades de l'entitat

D'acord amb allò que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que aquestes dades personals seran recollides, incorporades i tractades en els fitxers automatitzats següents:

Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, que té com a finalitat facilitar als ciutadans i ciutadanes a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos. L’òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d’Atenció Ciutadana i l’adreça on la persona interessada pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades contingudes en aquest fitxer és Via Laietana,14, 3a planta, 08003 Barcelona.

Expedients administratius, que té com a finalitat tramitar els expedients administratius relacionats amb l'àmbit competencial, i impulsar i resoldre les qüestions que siguin objecte dels expedients. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Indústria i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades contingudes en aquest fitxer és la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 08008, Barcelona, o a l'adreça de correu electrònica bustiaprotecciodedades.emc@gencat.cat

L'enviament del formulari, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades per les finalitats previstes de cada fitxer.